Col.laboradors

Cristian Arenós Rebolledo

Cristian Arenós Rebolledo

Cristian Arenós Rebolledo, editor de les editorials 'La máquina que fa PING!' Útero libros, músic i compositor.

Ivan Arribas

Ivan Arribas

Socio fundador del Grupo de magos en Castellón (GMC) Miembro del Club de Ilusionistas Profesionales (CIP) Premio mejor actor de improvisación Onda 2015.

Lola Bou

Lola Bou

Lola Bou és una artista polifacètica valenciana. Formada en dansa des de la seua infància i en art dramàtic en l'Institut del Teatre de Barcelona, en l'especialitat de Teatre Musical.

Óscar Cortés Salás

Óscar Cortés Salás

M'encanta l'art en totes les seues disciplines, perquè aquest ens permet ser més lliures i expressius. La cultura no és desvinculant de l'oci encara que aquesta ens aporta una cosa més profunda: autoconeixement, creixement personal, equilibri, i sobretot, sentir-nos realitzats com a persones.

Eva Fernández Marin

Eva Fernández Marin

Nascuda a Castelló de la plana en 1976. Técnica superior en Animació Sociocultural, actriu i creativa multidisciplinar. Ha treballat com actriu en diferents muntatges teatrals i campanyes escolars, moltes d’elles dirigides al públic familiar.

Mauro Fontana

Mauro Fontana

Mauro utilitza la fotografia per explorar paisatges i ciutats contemporànies d’una manera crítica. Actualment, viu i treballa a Torí, on és doctorand en desenvolupament urbà i regional.

Neil Fowler

Neil Fowler

Sóc anglès i porto vint anys vivint a Espanya. Sóc professor, Practicant certificat de PNL, entrenador certificat en Mindfulness, Coach 3P… però més que res sóc una persona curiosa i experimentada en el mon de les arts.

Maya-Marja Jankovic

Maya-Marja Jankovic

Maya Marja Jankovic, és artista multimèdia. Investiga la relació entre individu i societat i integra problemàtiques actuals de diferents àmbits socials entrellaçant temps i espai. És membre fundador de Creative Connector i directora de la Sala Zona 3, espai d'art contemporani.