Col.laboradors

La Mary Posa

La Mary Posa

He viscut a Castelló, Madrid, Barcelona, Eivissa i València. He impartit més de 2.000h de classes de fotografia (centres privats i públics). He fotografiat més de 250 concerts i 300 espectacles d'arts escèniques.

Diego   Mallén

Diego Mallén

Diego Mallén és un estudiós del riure i clown.

Cristian Arenós Rebolledo

Cristian Arenós Rebolledo

Cristian Arenós Rebolledo, editor de les editorials 'La máquina que fa PING!' Útero libros, músic i compositor.

Ivan Arribas

Ivan Arribas

Soci fundador del Grup de mags a Castelló (GMC) Membre del Club d'Il·lusionistes Professionals (CIP) Premi millor actor d'improvisació Onda 2015.

Daniel Belinchón

Daniel Belinchón

Sociòleg, Màster en Comunicació Audiovisual per la  Universitat Jaume I. Gestor i productor cultural. Des de 2003 és el director de Festival  de Fotografia IMAGINÀRIA FOTOGRAFIA A LA PRIMAVERA que es realitza a la província  de Castelló de la mà de la Universitat Jaume I.

Diana Bernal

Diana Bernal

Soc una actriu de Benicàssim. Ballarina de cor i enamorada de la música. Llicenciada en Art Dramàtic amb un postgrau en gestió de l'oci i la cultura i Tècnica en animació soci cultural.

Lola Bou

Lola Bou

Lola Bou és una artista polifacètica valenciana. Formada en dansa des de la seua infància i en art dramàtic en l'Institut del Teatre de Barcelona, en l'especialitat de Teatre Musical.

Óscar Cortés Salás

Óscar Cortés Salás

M'encanta l'art en totes les seues disciplines, perquè aquest ens permet ser més lliures i expressius. La cultura no és desvinculant de l'oci encara que aquesta ens aporta una cosa més profunda: autoconeixement, creixement personal, equilibri, i sobretot, sentir-nos realitzats com a persones.

Eva Fernández Marin

Eva Fernández Marin

Nascuda a Castelló de la plana en 1976. Técnica superior en Animació Sociocultural, actriu i creativa multidisciplinar. Ha treballat com actriu en diferents muntatges teatrals i campanyes escolars, moltes d’elles dirigides al públic familiar.

Mauro Fontana

Mauro Fontana

Mauro utilitza la fotografia per explorar paisatges i ciutats contemporànies d’una manera crítica. Actualment, viu i treballa a Torí, on és doctorand en desenvolupament urbà i regional.

Neil Fowler

Neil Fowler

Sóc anglès i porto vint anys vivint a Espanya. Sóc professor, Practicant certificat de PNL, entrenador certificat en Mindfulness, Coach 3P… però més que res sóc una persona curiosa i experimentada en el mon de les arts.

Maya-Marja Jankovic

Maya-Marja Jankovic

Maya Marja Jankovic, és artista multimèdia. Investiga la relació entre individu i societat i integra problemàtiques actuals de diferents àmbits socials entrellaçant temps i espai. És membre fundador de Creative Connector i directora de la Sala Zona 3, espai d'art contemporani.

Mima Jankovic

Mima Jankovic

Actualmente lleva a cabo proyectos de experimentación, dirige espectáculos artísticos multidisciplinares y transmedia, y colabora con distintas plataformas y colectivos teatrales. Mima no deja de trabajar en su concepto de "teatro de síntesis".

Hadi Kuric

Hadi Kuric

Ha escrit una vintena d'assajos i una trentena d'adaptacions, versions i obres originals, totes representades en diversos països i ha dirigit més de 50 muntatges teatrals.

Andrea Marsé

Andrea Marsé

Llicenciada en psicologia. Ha realitzat cursos de tècnica Meisner, Cabaret burlesc, càmera i interpretació audiovisual, clown, creació escènica.

Andrea Mwabuki

Andrea Mwabuki

M'he format en acadèmies reconegudes nacionalment com a Home Dance Studio, Dance Center València i internacionalment en l'acadèmia Millenium Dance Complex, a Los Àngeles.

Flor Vaugeois

Flor Vaugeois

Gestora cultural especialitzada en producció d'esdeveniments i espectacles amb 20 anys d'experiència.

Domingo Veinat

Domingo Veinat

Domingo Veinat es el especializado en la informática forma parte de las investigaciones multimedia de Zona3 desde