Nascuda a Castelló de la plana al 1976. Técnica superior en Animació Sociocultural, actriu i creativa multidisciplinar.

El seu primer contacte amb el món del teatre va ser a l'institut, de la mà d’aquell mestre amant del teatre, qui els va animar a muntar el primer grup de teatre amater al centre.

Poc a poc la seua professió de tècnic superior d’animació sociocultural i la seva estima per les arts escèniques la porten a dur endavant la creació de varies aules de teatre, curtmetratge e interpretació a diferents escoles de la província.

Va rebre formació teatral a llaula de teatre Carles Pons de UJI, formació en màscara, tècnica Meisner, narració oral, veu i cant. Del 2012 fins l’actualitat ha treballat com actriu en diferents muntatges teatrals i campanyes escolars, moltes d’elles dirigides al públic familiar.

Guionista y creadora de petits espectacles i contes de temàtica social i pedagògica, cofundadora del Comando Teatrer i coordinadora del departament d'arts escéniques d'AurA-Art (dramatització i recreació històrica).

Directora artística del Festival de narració oral ''Contes a Peu de Mar' i el cicle de teatre de petit format `Monstres i Gegants'


facebook.com/eva.fernandez.9210256/