Óscar Cortés Salás

teatroterapeutico.es

M'he format com a Terapeuta Teatral a l'Escola espanyola de Teatre Teràpia Gestalt, de la qual és membre honorífic Paco Peñarrubia.
Digida per la Clàudia Fres (actriu, formadora d'actors, terapeuta Gestalt i deixebla de Claudio Naranjo) docent anys arrere de la reconeguda escola d'interpretació de "Cristina Rota"​.

L'any 2004 Somnis Musicals es va fundar a la ciutat de Castelló -sóc co-fundador- al costat dels meus socis i amics: Paco santiago i Luis Gonzalez Perez. Tots dos venien del sector de la indústria musical. Aqueix mateix any em van confiar les tasques i els aspectes rellevants de la contractació i distribució d'espectacles musicals. Gràcies a això aconseguisca adquirir l'experiència necessària per a estar al capdavant d'aquest departament i em forme com a promotor d'esdeveniments musicals i arts escèniques.

Productor i promotor teatral de Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla. Des de gener de 2014 dirigisc l'espectacle de comèdia surrealista “Viejóvenes”. Són prop de 300 funcions entre l'any 2015, 2016, 2017 i 2018 en tot el territori nacional. Una assistència fins a la data de més de 300.000 espectadors en més de 75 ciutats.


teatroterapeutico.es