Espectacle  |  Majors de 18 anys

BYE BYE FEMINITY - Mage Arnal

11 març | 19:30 — 20:40 h

Bye Bye Feminity, és una escopinyada de realitat en tota la cara. En aquest simulacre de taller pretenem assassinar aquests estereotips de la feminitat els quals alimenten un sistema patriarcal. Des de l'acidesa i el riure destruirem els suposats "atributs de la naturalesa femenina" per a poder reconstruir-nos novament. De mà de Margaritte, Bufona doctorada en humor, suavitzarà i reptarà a mort a una aspra realitat quotidiana, una societat patriarcal, que limita, condiciona i tem a les dones. El Patriarcat no té un altre destí que ser destruït. 

Bye Bye Feminity arriba per a recordar-nos, que no callem, no ens amaguem i que agafem el que sempre ens van dir que no era per a nosaltres. El canvi comença en nosaltres, i es diu empoderament.

Instagram Mage Arnal

Potser t'interesse...

Curs | Per a tots els públics

Curs de songwriting

En el curs es treballa entrellaçant teoria i pràctica d'aquestes tres arts, amb la finalitat d'entendre com construir, i constr...

Curs | Per a tots els públics

CREATIVITAT I DESBLOQUEIG CREADOR

Curs de creativitat i desbloqueig creador ( Que el teu jo et deixi crear en pau) de l'Escola juganera La màquina que fa PING!

Espectacle | Per a tots els públics

A cau d'orella

Dissabte 26 de febrero Primer pase: 11:30h Segon pase: 12:30h Públic: de 0 a 6 anys Idioma: Valencià

Taller | Majors de 18 anys

Teatre per a SER

Teatre per a SER és un laboratori d'aprenentatge artístic i humà a través del teatre. Un espai de convivència on el grup és el ...

T'interessa aquesta activitat i t'agradaria participar / assistir?

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per a informar-te sobre com fer-ho.